Syfte


Tinydots är ett erfaret team av yrkesverksamma som skapar unika, högkvalitativa inredningsdekorationer som affischer, tapeter, väggmålningar, målningar på canvas etc. Varje produkt är handgjord enligt kundens önskemål. Vi är också en plattform för talangfulla artister från hela världen där de kan visa upp sin talang och kreativitet. Vårt mål är att du ska kunna förvandla din inredning på ett enkelt, snabbt och säkert sätt. Varje beställning görs på beställning, med största möjliga omsorg om detaljerna. Tinydots är en grupp yrkesverksamma och entusiaster som fokuserar på våra kunders behov. Ingenting är omöjligt för oss.


Ansvar

När vi skapar varje dekoration försöker vi minska användningen av plast så mycket som möjligt eller helt avstå från den. Vi tror att sådana små förändringar bidrar till att förbättra livskvaliteten för människor och djur. Vi använder vattenbaserat tryck i vår produktionsprocess, vilket också är helt säkert för miljön, och de material vi använder är också återvinningsbara. Vi förändras hela tiden för allas bästa.


Förtroende

Vi har varit verksamma inom inredningsindustrin sedan 2012 och under den tiden har vi skapat tusentals inredningar i många länder runt om i världen. Vår passion för att skapa och leverera produkter av högsta kvalitet har inte minskat sedan dess, och vi fortsätter att ha stor glädje av att våra kunder skickar oss feedback och dekorationer med Tinydots. Vi tror att inget är mer motiverande än att de är nöjda och att de får ett gott rykte. Varje väggmålning, affisch eller canvasmålning, liksom många andra produkter, är alltid handgjord med största omsorg och framför allt med tanken att någon i världen har valt oss för att förverkliga sina inredningsdrömmar, och endast produkter av utmärkt kvalitet kan förverkliga sådana drömmar. Vi är alltid tillgängliga för våra kunder, vi hjälper gärna till och ger råd när det gäller att välja den perfekta lösningen för alla typer av inredningar.Tinydots-teamet
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)